Wie zijn Wij

Wie zijn wij en wat doen wij voor jou?

In een tijd van steeds kleiner wordend werk; dubbele parttime banen, hybride ondernemers, ZZP’ers, projectmedewerkers, trekt Ask-task.nl die lijn door naar werken per taak. Je kunt op het platform losse taken (oftewel Tasks) vervullen tegen een evenredige vergoeding. Het vervullen van Tasks kan op een lap- of desktop, of op je mobile device. Uiteindelijk zorgt deze unieke combinatie van laagdrempeligheid en toegankelijkheid ervoor dat je overal en tijdens ieder vrij moment aan de slag kan met een scala aan Tasks.

Waar moet je aan denken als het gaat om de Tasks?

Dat kan van alles zijn, maar het gaat in ieder geval om denkwerk dat een computer niet kan doen. Daarnaast zit er geen fysieke component in de taken op Ask-task.nl, buiten dat je gevraagd kan worden om naar een specifieke plek te gaan om een taak te voltooien. De Tasks kunnen bestaan uit bijvoorbeeld het categoriseren van producten, het onderzoeken van een emotie (gevoel) of het structureren van data. Maar waar moet je dan aan denken? Neem bijvoorbeeld een webshop die wil nagaan welke producten ze moeten inkopen voor de zomercollectie, een horecaketen die wil onderzoeken wat over ze geschreven wordt op social media, of gewoonweg het invoeren van gegevens van een bonnetje dat niet door een computer gedaan kan worden.

En wat krijg ik daar dan voor?

Je ziet als Tasker voordat je aan een Task begint wat de vergoeding hiervoor is en een schatting van de tijdsduur. Overigens kun je tijdens het maken van een Task deze altijd pauzeren of annuleren. Na het voltooien van een Task moet deze eerst goedgekeurd worden. Wanneer de Asker jouw voltooide taak heeft goedgekeurd, komt het verdiende bedrag bij je saldo. Dit saldo kun je op ieder moment laten uitbetalen en wordt binnen een week op je rekeningnummer bijgeschreven.

>> Dus registreer je snel als Tasker en start met geld verdienen!

En voor opdrachtgevers dan?

Het grootste deel van onze propositie staat hierboven al genoemd. Als opdrachtgever (ookwel Asker) kun je onafhankelijk en snel taken op ons platform zetten. Je bepaalt zelf de taaksoort, de inhoud en  eventueel als beeldmateriaal. Je kunt de voortgang en resultaten per gedane taak zien, en het uiteindelijke resultaat is in een veelvoud van formats te downloaden. We hebben een veelzijdige community van verschillende typen ‘Taskers’ die allen het denkwerk kunnen verrichten.

>> Dus registreer je snel als Asker en besteed kleine digitale werkzaamheden uit!