Veelgestelde Vragen

Onderstaand staan antwoorden gegeven op algemene vragen. Wanneer een antwoord niet duidelijk is of wanneer jouw vraag er niet tussen staat, dan kun je jouw vraag stellen aan info@ask-task.nl.

ASK & TASK
Veelgestelde vragen van en voor Taskers (FAQ)

1. Wanneer word ik betaald? 
a. Zodra je een Task hebt afgerond dient de Asker de Task goed te keuren. Zodra dit is gebeurd, is het aan jou als Tasker om aan te geven dat je betaald wil worden. Dit geef je zelf aan via "Mijn Saldo" op het dashboard. De uitbetaling vindt iedere week plaats op maandag. Dit betekent dat je uiterlijk dinsdagmiddag het saldo op jouw bankrekening hebt ontvangen. 

2. Wanneer is er weer een nieuwe Task beschikbaar?
a. Ask-task.nl is afhankelijk van Askers als het gaat over het plaatsen van Tasks. Wij kunnen daarom vooraf geen indicatie geven wanneer nieuwe Tasks worden geplaatst. Graag adviseren we je om met enige regelmaat terug te komen op het platform om ervoor te zorgen dat je geen Task mist.  

3. Mijn rekeningnummer wordt niet geaccepteerd. Hoe komt dit? 
a. Wanneer je in je profiel je rekeningnummer toevoegt dient dit een IBAN code te zijn. 
De IBAN code bestaat uit de volgende reeks letters & cijfers:
- Landcode (2 letters),
- 2 controlecijfers,
- Bankcode,
- Rekeningnummer of rekeningidentificatie.

4. Mijn wijzigingen in mijn profiel worden niet geaccepteerd en doorgevoerd. Hoe komt dit?
a. Zodra je een wijziging maakt in je profiel wordt direct gevraagd enkele andere gegevens ook in te vullen. Dit wordt aangeduid met rode letters boven het verplichte invulvlak. Na iedere wijziging dien je je wachtwoord, ter bevestiging, opnieuw in te vullen zodat je profiel gewijzigd kan worden. 

5. Wat is Ask-task.nl?
a. Ask-task.nl is een platform waar bedrijven opdrachten (Tasks) op kunnen plaatsen. De Tasks kunnen op ieder gewenst moment door Tasker worden gemaakt. 
Ask-task.nl is ontstaan omdat wij vinden dat er nog steeds veel dingen zijn die mensen beter en effectiever kunnen doen dan computers. Denk hierbij aan het opschonen van databestanden, het geven van jouw mening over bijvoorbeeld: een nieuwe zomercollectie of het hangen van tags aan een fotobestand. 

6. Wie / wat is een Asker?
a. Asker is de naam voor een bedrijf op Ask-task.nl. 

7. Wie / wat is een Tasker?
a. Een Tasker is een persoon die zich aanmeldt op Ask-task.nl. Als Tasker kun je Tasks maken die door Askers op Ask-task.nl zijn geplaatst. Een Tasker dient 18 jaar of ouder te zijn en in het bezit te zijn van een Nederlandse bankrekening. 

8. Wat is een Task?
a. Een Task is een opdracht die door een Asker op Ask-task.nl wordt geplaatst. De Task wordt gemaakt door Taskers die voor het afronden van de Task geld verdienen. De hoogte van het verdiende bedrag is inzichtelijk vooraf het starten van een Task. 

9. Waar kan ik mij registreren? 
a. Op de Homepage kan je onder de button  “Registreren“ jezelf “Registreren als Tasker”. Wanneer je daarop klikt, kom je in een nieuw scherm. Hier kun je je met zowel Google als handmatig door de gevraagde gegevens in te vullen.

10. Mijn gemaakte Task is afgekeurd, wat kan ik doen?
a. Wanneer je jezelf registreert gaan wij er vanuit dat je serieus omgaat met de Tasks. Als er vermoeden bestaat dat je misbruik maakt van het platform, kan je Task worden afgekeurd. De Asker ontvangt een melding en zal jouw gemaakte Task herzien. Tot het moment dat dit gebeurt zal je geen nieuwe Tasks kunnen oppakken.
Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat de Asker jouw Task afkeurt omdat deze niet voldoet aan de gestelde kwaliteit. In dat geval ontvang je een mail met de melding dat jouw afgeronde Task is afgekeurd. 

11. Binnen welke tijd moet ik een Task afgerond hebben? 
a. Na het starten heb je maximaal twee dagen de tijd om je Task af te ronden. ASK & TASK stuurt je tevens een mail om je eraan te herinneren dat je een taak hebt opgepakt maar nog niet hebt afgerond. Na twee dagen zal de Task opnieuw worden aageboden aan andere Taskers.

ASK & TASK
Veelgestelde vragen van en voor Askers (FAQ)

1. Wat is Ask-task.nl?
a. Ask-task.nl is een platform waar bedrijven opdrachten (Tasks) op kunnen plaatsen. De Tasks kunnen op ieder gewenst moment door Taskers worden gemaakt.

Ask-task.nl is ontstaan omdat wij vinden dat er nog steeds veel dingen zijn die mensen beter en effectiever kunnen doen dan computers. Denk hierbij aan het opschonen van databestanden, het geven van jouw mening over bijvoorbeeld: een nieuwe zomercollectie of het hangen van tags aan een fotobestand. 

2. Waar kan ik mij registreren? 
a. Op de Homepage kan je onder de button  “Registreren“ uw bedrijf “Registreren als Asker”. Wanneer je daarop klikt, word je omgeleid naar het registratieformulier.

3. Wie / wat is een Tasker?
a. Een Tasker is een persoon die zich aanmeldt op het platform. Als Tasker kun je Tasks maken die door Askers op Ask-task.nl zijn geplaatst. Een Tasker dient 18 jaar of ouder te zijn en in het bezit te zijn van een Nederlandse bankrekening.

4. Wat is een Task?
Een Task is een opdracht die door een Asker op Ask-task.nl wordt geplaatst. Deze Task wordt gemaakt door Taskers die voor het afronden van deze Task met een financiële vergoeding worden beloond. Deze financiële vergoeding wordt voorafgaande aan het plaatsen van de Task door jouw bepaald en aan de Tasker vooraf het invullen van de vragenlijst gecommuniceerd. 

5. Een Tasker rondt een Task niet af, wat nu? 
a. Een Tasker heeft maximaal twee dagen de tijd om een Task af te ronden. Lukt dit niet, dan wordt de Task opnieuw beschikbaar gesteld voor een andere Tasker. Je betaalt niets voordat de Task volledig is afgerond en door jou is goedgekeurd.